Izrada online shop-a

Online shop za Vaš biznis na internetu

Online kupovina u svijetu postaje sve popularnija u odnosu na tradicionalan način kupovine. U poslednjih par godina, sve je veća potražnja za proizvodima koji su dostupni online. Online shop Vam omogućava da ponudite svoje proizvode, tokom 24 časa, svih 365 dana u godini. Web shop je najbolji način da povećate prodaju i dostupnost svojih prozvoda, a istovremeno olakšate kupcima kupovinu.

Želimo da vam ponudimo prije svega savremeno rješenje, potpuno sigurno za vaše klijente. Kreiramo E-commerce rješenja od malih prodavnica do sistema za online naplatu. Naš cilj je da Vaš online shop radi stabilno i donosi prihode. Korisnici će kroz jednostavnu  navigaciju brzo pronaći željeni proizvod, a Vi ćete lako upravljajti narudžbama, proizvodima, uplatama i voditi evidenciju o kupcima.

Vaš online shop će omogućiti:

  • Jednostavno unošenje proizvodima i kategorija,
  • Mogućnost postavljanja akcija i određenih specijalnih ponuda,
  • Razne vrste sortiranja proizvoda,
  • Pregled naplaćivanja i narudžbi,
  • Bezbjednost za korisnika.

Vrste online shop-a

1. Custom E-commerce

Naši klijenti često imaju potrebu za online shop-ovima ili aplikacijama posebne namjene koje klijentima omogućavaju tačnu digitalizaciju procesa u njihovoj kompaniji. U ovom slučaju, rješenje se razvija prema klijentovim potrebama i željama.

Za izradu ovakvih aplikacija koristi se najmoderniji paket softverskih rješenja koja garantuju vrhunske performanse, kvalitet, podršku i stabilnost. Na raspolaganju je i podrška za Cloud tehnologije kojom se dodatno smanjuju klijentovi troškovi.

Tokom implementacije ovakvih rješenja usko sarađujemo sa klijentima i savjetujemo ih u oblasti digitalizacije procesa.

2. WooCommerce development

WooCommerce je plugin, odnosno, dodatak za online prodaju namijenjen za WordPress stranice. Prije izrade web trgovine, bitno je da znate šta želite prodavati online i na koji način. WooCommerce je potpuno prilagodljiv, sa preko 73 miliona preuzimanja i trenutno dominira značajnim dijelom eCommerce industrije sa 30% učešća.

Ukoliko ste planirali da pokrenete online prodavnicu koja nudi jednostavno i efikasno korisničko iskustvo posjetiocima, onda bi trebalo razmotriti prvo WooCommerce, koji je odlčan idealan izbor za trenutne vlasnike maloprodajnih online prodavnica. Glavni cilj ove platforme je da pomogne malim i srednjim trgovcima da rastu u digitalnom prostoru i prvi je izbor preduzetnika koji žele da zarone u horizont eCommerce-a.

Neki od naših projekata

footer bpixels